Pakej Web Ekonomi

Pakej ekonomi ini memberi peluang terbaik untuk anda membina sendiri website yang responsive dengan kaedah yang kami ajar. Berkonsepkan DIY. Buat sendiri website canggih. Kelebihannya anda boleh buat apa sahaja design yang anda inginkan tanpa kos selepas ini.

Kebanyakan design yang akan anda pelajari dan bina sendiri adalah design yang setaraf dengan Pakej Standard. Malahan dari masa ke semasa anda boleh tukar kepada design lain pula tanpa perlu meminta designer web membuatnya dengan kos. Kini anda mampu membuatnya sendiri. Jimat masa, jimat kos dan website anda semakin canggih.

Pakej Web Standard

Pakej ini untuk mereka yang tidak mempunyai masa untuk membuat sendiri website dan modal yang kecil untuk membina website. Kami memberikan pilihan yang sederhana dengan harga mampu milik walaupun websitenya adalah responsive. Pilihannya terhad kepada design yang ada sahaja. Pilih design yang anda kehendaki dan kami jadikan ianya website anda.

Dengan cara ini setiap orang mempunyai peluang untuk memiliki website sendiri walaupun modal yang kecil. Harga sebenar bagi website responsive biasanya melebihi RM1000 keatas. Kami menawarkan pakej yang berpatutan bagi memastikan anda tetap memiliki website yang sesuai dengan trend masakini.

Pakej Web Premium

Pakej ini memberi peluang untuk anda memiliki website responsive dengan pilihan design yang anda kehendaki. Pakej ini lebih lengkap dan memberi kebebasan untuk anda menentukan design yang anda kehendaki. Hosting yang lebih besar dan pelbagai design menarik menanti anda.

Pakej ini akan memastikan anda mendapat pelbagai kelebihan seperti design terkini, pelbagai fungsi seperti link ke media sosial, sistem borang online dan pelbagai fungsi menarik. Hosting yang lebih besar akan memastikan promosi yang tanpa had untuk membantu meningkatkan jualan dan perkhidmatan anda secara online.

Pakej Web Advance

Pakej ini adalah pakej terbaru Ampower Malaysia. Website responsive dengan pelbagai fungsi dan kelebihan mengikut apa yang dikehendaki oleh anda. Sistem yang lebih compleks coding yang menjadikan ia website yang canggih tetapi mudah untuk diloading oleh pengguna.

Pakej ini termasuk sistem boleh update sendiri website ini jadi anda tidak perlu membayar caj semasa kepada web designer untuk mengupdate website anda. Video tutorial akan diberikan bagaimana untuk anda dapat update berita atau apa sahaja maklumat semasa kepada pelanggan anda.