Pengiklanan Google Ads

Dulu dikenali sebagai Google Adwords. Sesuai dengan trend sekarang pihak Google menjenamakan khidmat ini sebagai Google Ads. Teknik yang makin menjadi trend masakini. Kosnya agak tinggi (bagi kategori usahawan baru online) tapi berbaloi.

Kami akan membantu anda membuat iklan menggunakan kaedah ini dengan harga yang berpatutan bagi memastikan produk anda benar-benar berjaya dipasarkan secara online.

Pengiklanan Facebook Ads

Satu bentuk pemnasaran dan pengiklanan yang masih digunakan hingga kini. Walaupun dikatakan harga pengiklanannya agak tinggi dan mendapat rungutan ramai usahawan online, namun bagi Ampower Malaysia kami mempunyai cara untuk membantu anda menggunakan platform ini dengan kos rendah.

Pakej ini hanya diberikan untuk pelanggan Ampower Malaysia sahaja. Jadi jangan lepaskan peluang bagi anda yang merupakan pelanggan Ampower Malaysia. Kami akan membantu anda dengan kos yang paling minimum dengan hasil yang berbaloi.

Pengiklanan Telegram/ Mesengger

Ini merupakan trend terkini yang digunakan oleh ramai usahawan online. Namun jika tidak mempunyai teknik yang betul kaedah ini akan menjadi agak bercelaru dan menjadikan pelawat keluar dari sistem iklan yang dibuat. Kami akan membantu anda menggunakan kaedah ini dengan cara yang betul dan bersistem.

Kaedah ini bagi memudahkan anda menguruskan pelanggan yang mula berminat untuk membeli produk anda. Sistem auto yang ada di dalam sistem ini akan memudahkan anda untuk menguruskan pelanggan tanpa perlu berada sepanjang masa dihadapan smartphone atau laptop anda. Ia akan membantu anda menguruskan pelanggan dengan lebih teratur dan pro.