Mobile App Standard

Miliki mobile app anda sendiri untuk meningkatkan imej syarikat anda dimata masyarakat. ia mempu menjadikan syarikat anda lebih kehadapan. Biasanya mobile app ini berharga mahal tetapi kami menyediakan pakej mampu milik untuk anda yang mana sebuah mobile app anda akan berada di dalam pasaran smartphone pelanggan anda.

jadi secara tidak langsung anda boleh menghantar pelbagai maklumat, promosi, pengumuman dan diskuan untuk pelanggan anda dengan mudah dan cepat.Banyak juga syarikat yang menggunakan untuk kemudahan staf dan membantu memudahkan pelanggan mereka berinteraksi dengan cepat dan terus dari smartphone masing-masing.

Mobile App Database

Pakej ini untuk mobile app yang mempunyai sistem databse untuk pelanggan atau staf masing-masing. Tahapnya juga adalah pelbagai dan berbagai fungsi database. Semakin banyak sistem database yang dimasukkan harganya akan ditambah.

Pakej ini akan membantu anda, staf dan pelanggan anda berinteraksi secara maya dengan adanya sistem mbile app ini. Jadi anda boleh meningkatkan jualan dan laporan terus melalu sistem databse di dalam mobile app anda.

Mobile App Advance

Mobile app Advance ini adalah pelbagai dan lebih kedepan. Secara dasranya sistem mobile app ini dibangunkan bersama sistem database dan design mobile app yang lebih advance. Mobile app ini termasuk ecommerce, sistem pengurusan staf dan banyak lagi sistem database yang berinteraksi dengan anda, staf dan pelanggan.

Berbanding dengan sistem mbile app standard ia adalah lebih menarik. Sebab dari rekabentuk, databse dan sistem codingnya lebih powerful dan advance. Ia akan menjadikan keperluan syarikat anda lebih cepat dan pengurusan yang lebih cekap. Jualan juga dipermudahkan dengan adanya sistem jualan online di dalam mobile app.